logo příroda žena

SPOJENÁ S PŘÍRODOU, SPOJENÁ SE SEBOU

E-mail:     maira@maira.cz

Telefon:  +420 605 880 428

PRÁCE S TĚLEM
SKRZE JÓGU

Jóga je součástí mého žití, je pro mne cestou jak se zabydlet ve svém těle, vnímat své pocity, vnímat energii těla, vnímat její změny během praxe, je to cesta objevování sebe sama, na úrovni tělesné i duševní.

Když se vnímám, cítím, zda mi je dobře, či nikoliv, zda jsem ve své síle, či potřebuji odpočívat. Vnímám tělo jako energetický systém, jehož projevy jsou pocity v mém těle, toho jak se mnou mé tělo komunikuje.

Praxi ásan vnímám jako práci s tělem, energií a práci se symboly, které ásany zprostředkovávají.

Lektoruji jógu od roku 2018. Při lektorování jógy se snažím zprostředkovat umění naslouchat svému tělu, jeho energii, tak aby praxe jógy byla vědomým kontaktem s potenciálem, který v sobě uchováváme.

Od roku 2018 lektoruji pravidelné čtvrteční lekce v Březině, kde žiji.

Jemné jógové probuzení zaměřené na podporu ženského těla je i nabídkou na víkendovkách pro ženy na Žítkové.

Co můžete čekat?

Souzním s principy Čakra jógy © Barbory Hu a Andrei Knotkové jejichž roční výcvik mi zprostředkoval vnímání ásany jako symbolu, energetického vzorce spojujícího nás s energií archetypů.

Archetypy obsahují veškeré lidské mýty, ovlivňují naše chování na všech úrovních a jejich integrace nás vede k přijetí světlých i stinných stránek sebe sama, je cestou k celistvosti.

Já a jóga

    S jógou jsem se poznala hned po revoluci,velký sál v Domě dětí a mládeže, zima a na lektorku nebylo vidět,z ásan si toho moc nepamatuji,ale stále se mnou hluboce rezonuje zážitek z dechového cvičení, pránájámy a vedené meditace, najednou jsem byla doma, doma ve svém těle, pocit klidu, jistoty a radosti, a to mi zůstalo uloženo dodnes.
    Další setkání s jógou bylo na tříletém výcviku Aura školy Jany Jarošové, která propojovala jógu, shiatsu ( práce s energetickými drahami na těle) a systemické koučování.
    Jóga od té doby je součástí mého žití ♥

Milá slova klientek

Veľmi odporúčam Moničku, je to veľká Žena s veľkým Ž 🙂 Jóga s ňou je ženská, láskavá, ale aj plná prekvapení a tým, že sa intenzívne zaoberá ženstvom a ženami úplne ušitá pre Vás milé ženy…hold, som z ďaleka, ale byť poblíž Moničky, je moja jasná voľba, ďakujem Monička za všetko, s láskou Evka 🙂

EVKA ŽIVOSLAVA

Na lekce jógy s Mončou se vždycky moc těším. 90 min jenom pro mě, které jsou plné klidu, skvělého protažení, relaxace a na konci vždy úžasná meditace.

KRISTÝNA, BŘEZINA

Jóga s Monikou je vždy různorodá, přizpůsobuje se aktuálnímu naladění lidí, kteří si přišli zacvičit. Ať už zařazuje prvky jin jógy nebo svižnější aktivity, vždy odcházím po lekci a cítím se moc dobře. Líbí se mi závěrečné relaxace, imaginace, muzikoterapie.

ALEXANDRA PATOČKOVÁ

Chtěla bych ti, milá Moniko, touto cestou poděkovat za Tvoje lekce jógy. Jsou pro mně balzámem na tělo i na duši. Je to čas, kdy se oprostím od všech denních starostí a užívám si ho jen pro sebe v kruhu prima holek. Těším se i na závěrečnou meditaci, kterou nás vždycky báječně provázíš. S díky

ALENA, BŘEZINA

Kontaktujte mě, ptejte SE

Ráda s Vámi budu ve spojení.