logo příroda žena

SPOJENÁ S PŘÍRODOU, SPOJENÁ SE SEBOU

E-mail:     maira@maira.cz

Telefon:  +420 605 880 428

LÉČIVÉ DOTEKY
MASÁŽÍ

Zklidněte Vaši mysl masáží těla a relaxací získejte příliv energie. Skrze léčebné doteky masáže Vám pomůžu porozumět, co se Vám vaše tělo snaží sdělit a jak s tím pracovat, abyste byli spokojenější.

Obrazem a archivem našeho života je naše tělo, v něm je vše zapsané. Prostřednictvím masáží budu uvolňovat zapsané napětí a pozvolna jej rozpouštět.      

Budu Vás učit umění zpomalit své myšlenky a naslouchat jemným signálům a řeči svého těla, budeme spolu vytvářet prostor pro vaše zcitlivování, abyste zaslechli jemný hlas vašeho těla, který Vás může vést k sebeuzdravení.

Věřím, že každý z nás v sobě ukrývá světlo, sílu energie, esenciální sílu danou přírodou a generacemi předků v nás. Každé tělo nese své hluboké moudro síly sebeuzdravení, jen mám pocit, že dnes je více ukryto pod tlakem dnešní doby, každodenního stresu, nedostatku času na sebe sama, našich starostí, strachů, zklamání.

Pomocí masáže dochází k harmonizaci energií v problematických místech a tělo se svojí sebeuzdravující schopností má šanci vydat se na cestu zpátky ke zdraví. Zda se po ní vydá, je už jen na vás.

Masáž jako hluboký prožitek

Nechte se hýčkat doteky, které Vám pomohou cítit se lépe. Získejte rovnováhu, spokojenost a přístup k vlastní životní síle.

Součástí ošetření je práce s léčivými vibracemi tibetských mís, jejich zvuk Vás pozve do světa relaxu, zpomalení myšlenek, regenerace a odpočinku.

Pracuji kombinací různých druhů masáží, pokud si nebudete přát jinak. Pracuji na masážním lehátku nebo futonu (matraci).

ČAKROVÉ LADIČKY

Léčivě vyladí Vaše tělo i mysl působením léčivých vibrací. Doporučuji je po masáži k prohloubení účinku vlastní masáže a k podpoře sebeuzdravovacích potenciálů Vašeho těla, jejich jemné zvuky si zamilujete.

Jemné léčivé vibrace prohloubí Vaši relaxaci, ukotví léčivý vliv masáže, skrze jemné vibrace dojde k rozpuštení případných bloků ve Vašem těle a hlubokému znovusladění Vaší mysli a těla.

Jednotlivé ladičky se postupně pokládají do blízkosti 7 čaker, aby je vyladily svým tónem a vibracemi. 

Další informace zde.

AROMA A TERAPIE MAAT

Pracuji s unikátní, ručně vyráběnou, 100% čistou, přírodní a aromaterapeutickou kosmetiku Maat, která neobsahuje žádné syntetické vonné, konzervační a barvící látky, minerální oleje, vazelínu a ani jiné ropné produkty.

Při ošetření čerpám z těchto technik:
Awakening – Tuina – Baňkování – Prenatální masáž – Shiatsu – Klasická rekondiční masáž – Breussova masáž – Biodynamická masáž – Tibetské mísy – Reiky – Reflexní terapie – Moxování – Tělové a ušní svíčky 

TVOŘÍME SPOLU

Masáž vybereme společně na základě Vašich momentálních potřeb a přání, aktuálního stavu těla a případných potíží, tak aby Vám přinesla co nejvíce spokojenosti a pomohla Vám cítit se lépe.

Jsem zde pro Vás. Mým cílem je, abyste se celou dobu cítili příjemně. Zeptám se Vás u čaje, proč přicházíte, jak se aktuálně cítíte, případně zda Vás něco momentálně trápí, chcete-li něco změnit v péči o své tělo, zeptám se na případné omezení pro masáž.

Vybereme spolu vhodnou techniku pro ošetření a vůni masážního oleje, aby Vám byla nejen užitečnou, ale i příjemnou.

Maitreyi D. Piontek: „Chtěla bych Vás povzbudit, abyste lépe poznávali sami sebe, až se nakonec stanete odborníky a léčiteli sami sebe. Cesta sebeobjevování je stejně pestrá a rozmanitá, jako jsou rozmanití lidé, kteří po ní kráčejí. Nikdo, kromě Vás nemá dostatek citlivosti pro její pochopení.“

Masáže u řeky

Masérské studio je pro mě především chrámem, zasluhující si úctu a respekt k práci, kterou zde můžu tvořit díky Vám. Je pro mne radostí sdílet s Vámi tento výjimečný prostor, prosím vstupte a užijte si krásu tohoto místa. Mým přáním je, aby jste se zde cítili zcela bezpečně a uvolněně. Věřím, že i Vás pohladí nekonečný proud řeky po duši, naladí vás na sebe sama, zklidní a uvolní Vás a podpoří tak moji práci na cestě k vaší spokojenosti.

Užívám si krásy tohoto místa a krásy okolí, řeka pro mě představuje ženskou energii, má pro mě silný spirituální charakter, určité mystické vyzařování, umožňuje mi zklidnit mysl a nechat odplout napětí pryč po proudu.

Podél řeky Svitavy jsem se často procházela se svými psíky a užívala si krásu místa, snila jsem, že jednou bych u řeky žila. Proto, když jsem spatřila místo, o kterém jsme uvažovaly spolu s mojí maminkou jako našem investičním záměru, bylo rozhodnuto. A cesta k mému masérskému chrámu byla otevřena.

Praktické informace

Doporučuji neobjednávat se na masáž po jídle, ideální je minimálně dvouhodinový odstup.

Masáž odložte, pokud máte teplotu, nebo akutní zranění.

Masáž intimních partií neprovádím.

Objednání je možné v pondělí až pátek od 7:00 do 20.00 hodin, kontaktujte mě telefonicky nebo pomocí kontaktního formuláře na spodku stránky.

CENÍK »

OBCHODNÍ PODMÍNKY »

Milá slova klientek

Moniku doporučuji všem, kteří si dokáží udělat čas i pro sebe a na chvíli se zastavit z každodenního uspěchaného života. Jako maminka na rodičovské dovolené jsem se potřebovala odreagovat a díky Moničině masáži jsem se výborně odreagovala, dobila tělesnou, ale i duševní energii. Masáž byla velice příjemná, atmosféru umocňovala velice pěkná hudba. Masáž jsem absolvovala již několikrát a vždy probíhala odlišně. Monika se zaměřuje na člověka jako jedince se specifickými potřebami, tudíž masáž směřuje jeho aktuálním potřebám. Za mě můžu jen doporučit!!! Člověk by si měl najít čas pro sebe, tak proč se nenechat hýčkat Monikou.

JANA DOSTÁLOVÁ, BŘEZINA

„Masáž u Moniky je vždy komplexní relaxace- těla i duše. Příjemné a nezbytné vypadnutí ze stále se zrychlujícího tempa života, z každodenních povinností a z nekonečné zodpovědnosti je nutností pro každého člověka a mělo by se stát pravidelnou činností stejně jako mytí těla nebo spánek. Tak se dá udržet zdravý rozum, vitální tělo i veselý duch. Monika to ví, což je cítit ze všeho co udělá i řekne. Já si to užívám a přeji ten skvělý zážitek i Vám!“

MUDR. ŠÁRKA KUTÁLKOVÁ, BRNO

Po Tvé první masáži jsem se cítila krásně uvolněná, odpočatá, ale zároveň plná síly. Ten den jsem se vznášela a cítila se neskutečně krásná, žensky a pořád jsem se usmívala. Další masáže jsou takové doladění tohoto krásného pocitu. Každá je trochu jiná, ale pocity z masáže vždycky super! Těším se na další setkávání 🙂

MARKÉTA NOVOTNÁ, BRNO

Mony, chci Ti prvně moc poděkovat, že ses vydala touto cestou a že nám svými masážemi a vlídným slovem dokážeš rozzářit den. Někdy to pro mě není jen zpříjemnění dne, ale je to myšlenka nebo rada, kterou vyslovíš a nad kterou ještě pár dní dumám. Mnohokrát už jsi mě poslala správným směrem…

 

Na masáže chodím pravidelně několik let. Setkání s Monikou pro mě bylo příjemné zastavení se a využití chvíle jen pro sebe. Oceňuji individuální přístup, naladění na aktuální rozpoložení a to, že masáž je vždy trochu jiná. Např. baňkování jsem postoupila poprvé a přineslo mi úlevné uvolnění alergické rýmy. Moc doporučuji všem a těším se na další setkání.

KORA, BŘEZINA

Má spolupráce s Mončou započala formou rozhovorů, kdy jsem s její pomocí přišel na to, jak lépe zorganizovat svůj čas. Podstoupil jsem také její masáže, které mě vždy uvolnily a nabili novou energií. Prostředí bylo velice příjemné a přátelské, atmosféru pak již krásně podmalovávala uklidňující hudba… Monču mohu jen a jen doporučit!

SLAVOMÍR MED, BŘEZINA

Velmi příjemný zážitek. Masáže byly vždy s ohledem na mé tělo i duši. Postupně mi Monika jemným způsobem „otvírala“ dveře už dávno zatuhlé a nehybné. Došlo k obnově a jemnému hojení „vnitřního já“ Jsem teď víc a víc sama sebou, mám o sobě lepší přehled a taky větší kontrolu. Těším se na každé další setkání. Moc díky:)

VERONIKA ŽIVNOVÁ, HOSTĚNICE

Zážitek z masáží u paní Moniky je vždy velmi příjemný. Samotná masáž, vytvoření velmi příjemné atmosféry dohromady vždy vytvoří ideální relaxaci jak pro tělo, tak i pro duši. Z tohoto důvodu můžu masáž u Moniky jen doporučit.

MARTIN DOSTÁL, BŘEZINA

Kontaktujte mě, ptejte SE

Ráda s Vámi budu ve spojení.